DryWorks b.v. Ruitenheer b.v. ONDERDELENwebshop24.nl Ordemaatregelen KNVB
Zondag selectie: voorbereiding seizoen 2016/2017
Klik hier voor meer informatie...

KOOS OUTSHOORN ONTVANGT GOUDEN SPELD
Tijdens de laatste officiŽle bijeenkomst van Oranjeplein-Postduiven is de heer Koos Outshoorn door de KNVB onderscheiden met de gouden speld. Onder het toeziend oog van bestuursleden, vrijwilligers en zijn echtgenote Anneke, nam Koos Outshoorn de onderscheiding in ontvangst van de heer Walter Hunsche van de KNVB. Koos Outshoorn ontving deze onderscheiding omdat hij sinds 1973 onafgebroken verschillende functies heeft verricht bij L.v.v. De Postduiven en sinds 2008 bij Oranjeplein-Postduiven. In 2000 werd hij al benoemd tot erelid van L.v.v. De Postduiven. Koos Outshoorn zet vanaf 1 juli aanstaande zijn vrijwilligerswerk voort bij SV Madestein.

Koos Outshoorn
vlnr: Walter Hunsche (KNVB) en Koos Outshoorn

Naast Koos Outshoorn werden ook de vrijwilligers Jan Groenewegen, John Kuijper en Kees de Mos in de bloemetjes gezet. Laatstgenoemde werd zelfs benoemd tot Lid van Verdienste.

Vrijwilligers
vlnr: vz Peter Oldenburg, John Kuijper, Jan Groenewegen, Koos Outshoorn en Kees de Mos


De laatste teamfoto van Oranjeplein-Postduiven 1

Laatste team foto
Tegenstander was Wanica StarEXTRA HULP GEVRAAGD
De club heeft extra hulp nodig bij de komende verbouwingen en doet een beroep op leden om zich beschikbaar te stellen. Aanmelden kan bij Peter Oldenburg.
Overschrijven naar een andere vereniging
Donderdagavond 9 juni vanaf 19:30 uur is de laatste mogelijkheid om een eventuele overschrijving naar een andere vereniging in orde te maken. Op deze avond kan de resterende contributie betaald worden en kan eventueel clubkleding ingeleverd worden. Er hoeft geen overschrijvings formulier meer ingevuld te worden. Het daadwerkelijke overschrijving gebeurt namelijk digitaal.
Wedstrijdbal sponsor Fusie blog Logowear b.v.
Afgelastingen Sponsor informatie

Validate CSS! download acrobat